«Σαφάρι» ελέγχων σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας

Οκτώ συλλήψεις, για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της διεύκολυνσης ακολασίας και της παραβίασης σφράγισης, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στα εκδιδόμενα πρόσωπα και τους αλλοδαπούς πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των ελέγχων της Αστυνομίας σε οίκους ανοχής.

Φωτογραφία: Robert Owen-Wahl / pixabay.com
kiziplast
pacificsun

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησαν ελέγχους για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, σε τέσσερις οίκους ανοχής στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα, ηλικίας από 19 έως 55 ετών, εκ των οποίων δύο Έλληνες (άνδρας- γυναίκα) και έξι αλλοδαπές διαφόρων υπηκοοτήτων. Επιπλέον, προσήχθησαν έξι γυναίκες σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επανασφράγιση των οίκων ανοχής.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here