Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Αμπελόκηπους

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 22 Σεπτεμβρίου και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης καλωδίων υψηλής τάσης.

kiziplast
pacificsun

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύσουν στα παρακάτω σημεία:

  • Στην αριστερή λωρίδα της οδού Πανόρμου, τμήμα της μεταξύ των οδών Βατοπεδίου και Αρεταίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, κατά το χρονικό διάστημα από 22-9-2016 έως 23-10-2016.
  • Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Κηφισίας, από την οδό Λακωνίας έως 35 μέτρα πριν την οδό Αρκαδίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς    Λ. Β. Σοφίας, κατά το χρονικό διάστημα από 22-9-2016 έως 27-10-2016.
  • Στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισίας, 80 μέτρα πριν τη συμβολή της με την οδό Πανόρμου και για 50 μέτρα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Β. Σοφίας (εσοχή αριστερής στροφής), κατά το χρονικό διάστημα από 22-9-2016 έως 27-10-2016.

Το ανώτατο όριο ταχύτητας έχει καθοριστεί στα 30χλμ/ώρα, ενώ απαγορεύεται και η προσπέραση για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Κηφισίας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα), 50μ. πριν την οδό Πάγκα μέχρι και 20 μέτρα πριν την οδό Πανόρμου.

Οι ίδιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Κηφισίας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα), 75μ. πριν την οδό Λακωνίας μέχρι και 20 μέτρα πριν την οδό Ευρυτανίας.

Τέλος, θα γίνει προσωρινή κατάργηση της λωρίδας αποκλειστικής κυκλοφορίας ΜΜΜ, στη Λ. Κηφισίας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα), μεταξύ των οδών Λακωνίας και Ευρυτανίας.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here