Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης λόγω έργων

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

PACIFIC-SUN

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

  1. Αδροποίηση επιφάνειας υφιστάμενων ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο οδικό τμήμα, μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) και του ανισόπεδου κόμβου Κ11 (Πυλαία, Πανόραμα) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 22:00 έως τις 06:00.
  1. Αδροποίηση επιφάνειας υφιστάμενων ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο οδικό τμήμα, μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) και του ανισόπεδου κόμβου Κ11 (Πυλαία, Πανόραμα) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 22:00 έως τις 06:00.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής