Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 14 έως και τις 27 Νοεμβρίου και καθ' όλο το 24ωρο, στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμων Μεγάρων, Λουτρακίου-Περαχώρας, για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης.

kiziplast
pacificsun

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 14 έως και τις 27 Νοεμβρίου και καθ’ όλο το 24ωρο, στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμων Μεγάρων, Λουτρακίου-Περαχώρας, για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις ως εξής:
Α΄ ΦΑΣΗ: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή, στη μεσαία και σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το  τμήμα του οδοστρώματος που απομένει, ελάχιστου πλάτους 4,40  μέτρων.

Β΄ ΦΑΣΗ: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στη δεξιά και τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, με δυνατότητα σε περιπτώσεις αυξημένου φόρτου, μετάθεσης των μέσων σήμανσης δεξιότερα, ώστε να διατίθενται δύο λωρίδες κυκλοφορίας (3,50μ. και 2,80μ).

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here