Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνων δρόμου

«Άβατο» θα γίνει το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα αυτοκίνητα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου για όλα τα οχήματα, λόγω της διεξαγωγής του 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου και του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5χλμ., σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

PACIFIC-SUN

Ο Ημιμαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 18:45 από την οδό Ναυάρχου Κουντουριώτη, μπροστά στον ΟΛΘ και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, ενώ ο αγώνας Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ., θα ξεκινήσει στις 21:15 από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο.

Για την ομαλή διεξαγωγή τους και την ασφάλεια των δρομέων, από τις 06:00 το πρωί, δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από τις 15:00 δεν θα επιτρέπεται, η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων. Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 23:00.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν, στους εξής δρόμους:
Στην Λεωφόρο Νίκης, στην Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου Β΄, στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου, από την συμβολή της με την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου, στην οδό Μανώλη Ανδρόνικου, στην οδό Τσιμισκή, στην οδό Πολυτεχνείου, στην οδό Κουντουριώτη, καθώς και στο τμήμα της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου, από την συμβολή της με την οδό Στρ. Ναπολέοντος Ζέρβα έως την συμβολή της με την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων. Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής