Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Λακωνία

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένα άτομο

kiziplast
pacificsun

Εντοπίστηκε, σε αγροτική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από 31 δενδρύλλια κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, χθες το απόγευμα ένας 60χρονος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε αγροτική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, κατά την οποία, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από 31 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε, τη φυτεία καλλιεργούσε ο 60χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στο εσωτερικό αλλά και την αυλή της οικίας του 60χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης, ύψους δύο μέτρων περίπου, 203 γραμμάρια κάνναβης, ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα όπλο τύπου μπρελόκ, δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα, δέκα φυσίγγια, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, δύο ζυγαριές ακριβείας και μία συσκευή καπνίσματος κάνναβης.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here