Εντοπίστηκε μίνι καζίνο σε ίντερνετ-καφέ στo Αιγάλεω

Συνελήφθησαν 10 άτομα και κατασχέθηκαν 20 ηλεκτρονικοί υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν παράνομα παίγνια

Φωτογραφία αρχείου
kiziplast
pacificsun

Δέκα άτομα συνελήφθησαν την Τετάρτη σε ίντερνετ – καφέ στο Αιγάλεω για τη διενέργεια παράνομων παιγνίων.

Από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση για τον έλεγχο και την βεβαίωση παραβάσεων σε καταστήματα – επιχειρήσεις που διεξάγουν παράνομα τυχερά παίγνια.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε στο Αιγάλεω, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με προσφορά υπηρεσιών διαδικτύου, το οποίο είχε μετατραπεί σε χώρο για την διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.

Εντός του καταστήματος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, η υπεύθυνη λειτουργίας του καταστήματος, υπάλληλος που ενεργούσε ως «πράκτορας» (booker) και επτά πελάτες. Στη συνεχεία εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο  ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Όπως διαπιστώθηκε στο κατάστημα διενεργούνταν παράνομα διαδικτυακά τυχερά παίγνια, τα οποία διεξάγονταν μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών για τους οποίους είχε χορηγηθεί άδεια για υπηρεσίες διαδικτύου.

Για τη συμμετοχή τους στα παράνομα παίγνια οι πελάτες παρέδιδαν χρηματικά ποσά στην συλληφθείσα υπάλληλο (booker), η οποία τους χορηγούσε πρόσβαση σε ιστοσελίδες με τυχερά παίγνια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού.

Στο πλαίσιο των ερευνών στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ.

Οι συλληφθέντες  με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here