Έξι συλλήψεις για «φρουτάκια» στην Καλαμάτα

Έξι άτομα συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου». Πρόκειται για έξι Έλληνες, εκ των οποίων πέντε άνδρες ηλικίας 43, 43, 47, 48 και 59 ετών, αντίστοιχα και μία 29χρονη.

Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ.
kiziplast
pacificsun

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου εντοπίστηκε ο 59χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και η 29χρονη υπάλληλος του καταστήματος, να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει στους δύο 43χρονους, στον 47χρονο και στον 48χρονο.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν πέντε ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 393 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ αναζητείται ο 57χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here