Έξι συλλήψεις για πόκερ στον Εύοσμο

Σε έξι συλλήψεις για πόκερ, προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομίας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μετά από αιφνιδιαστική έρευνα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

PACIFIC-SUN

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω, ο 51χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και πέντε άτομα, ηλικίας 17 έως 48 ετών, που συμμετείχαν στην παρτίδα πόκερ, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι.

Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα δύο μάρκες διαφόρων χρωμάτων, δύο μεταλλικές κασετίνες, που περιείχαν τράπουλες, επτακόσιες έξι μάρκες, ένα ζευγάρι κρόταλα, τύπου «Νουτσάκο», ένα σπρέι πιπεριού, ένα ρόπαλο, ένα καταγραφικό μηχάνημα και πέντε κάμερες, έξι κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 195 ευρώ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, για παράβαση που αφορά σε διάταγμα, για τη διεξαγωγή τυχερών και μη παιγνίων, παράβαση του Νόμου για την προστασία του ατόμου, από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής