Έκλεψε ιατρικές συνταγές και αγόρασε χάπια

Ένας 36χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στο Βόλο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κλοπή, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του 36χρονου και κατασχέθηκαν 98 ναρκωτικά δισκία και δύο ιατρικές συνταγές, η γνησιότητα των οποίων ερευνάται.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε διακριβώθηκε ότι ο 36χρονος από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου, εισήλθε σε γραφείο ιατρού του νοσοκομείου της πόλης, χωρίς να γίνει αντιληπτός και αφαίρεσε τέσσερα κενά αποκόμματα ιατρικών συνταγών.

Ακολούθως, χρησιμοποιώντας δύο από τις ιατρικές συνταγές, εξαπάτησε ισάριθμους φαρμακοποιούς της πόλης και προμηθεύτηκε ναρκωτικά δισκία, ενώ επιχείρησε να εξαπατήσει ακόμη ένα φαρμακοποιό, με τη χρήση φωτοαντιγράφου ιατρικής συνταγής.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 210 ναρκωτικά δισκία, δύο αποκόμματα ιατρικών συνταγών, καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής