Έκλεβαν αυτοκίνητα και τα πωλούσαν ολόκληρα ή τμηματικά παραποιώντας τα στοιχεία τους

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας, διέπρατταν κλοπές αυτοκινήτων με σκοπό την πώλησή τους, εξ’ ολοκλήρου ή τμηματικά, αφού προηγουμένως παραποιούσαν τα στοιχεία τους.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, σε αποθήκη-μάντρα οχημάτων που βρίσκεται στη θέση Σιντριβάνι Ασπροπύργου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κλεμμένα οχήματα, δύο οχήματα με παραποιημένα στοιχεία, καθώς και πλήθος εξαρτημάτων και ανταλλακτικών.

Για την υπόθεση προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, δύο Έλληνες ηλικίας 33 και 53 ετών, όπου και συνελήφθησαν. Επιπλέον, αναζητούνται άγνωστοι συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες μαζί με τους συνεργούς τους, διέπρατταν κλοπές οχημάτων των οποίων τα στοιχεία παραποιούσαν, με σκοπό την διάθεση τους σε άτομα του περιβάλλοντός τους για περαιτέρω πώληση, εξ’ ολοκλήρου ή τμηματικά ως ανταλλακτικά.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί οκτώ κλοπές οχημάτων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, των διακεκριμένων κλοπών και της πλαστογραφίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής