Συμμετοχή του Γ. Τζιάλλα στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Δεοντολογίας στον Τουρισμό στην Κρακοβία

Ο γ.γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας, εκπροσώπησε το υπουργείο Τουρισμού στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Δεοντολογίας στον Τουρισμό στην Κρακοβία της Πολωνίας, 27 και 28 Απριλίου.

PACIFIC-SUN

Ο γ.γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας, εκπροσώπησε το υπουργείο Τουρισμού στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Δεοντολογίας στον Τουρισμό στην Κρακοβία της Πολωνίας, 27 και 28 Απριλίου. Συμμετείχε σε συζήτηση σε υψηλό επίπεδο με θέμα τις μεθόδους διακυβέρνησης στον τομέα του τουρισμού ως την κινητήρια δύναμη για την προώθηση της ατζέντας για τη βιωσιμότητα.

Στην τοποθέτησή του στο Συνέδριο και στη συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Τζιάλλας επισήμανε ότι η βιωσιμότητα και η αειφόρος ανάπτυξη αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα στην εθνική τουριστική πολιτική που έχει χαράξει και εφαρμόζει το υπουργείο Τουρισμού. Στην κατεύθυνση αυτή, όπως ανέφερε, ενθαρρύνονται στην Ελλάδα οι επενδύσεις και η επενδυτική δραστηριότητα που σέβεται, διατηρεί και προάγει το περιβάλλον, τον φυσικό πλούτο και την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

Τόνισε ότι το υπουργείο έχει επικεντρώσει όλες του τις δυνάμεις στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, με κύριο στόχο την προώθηση και καθιέρωση της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, εστιάζοντας στην διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος και στην ανάπτυξη των θεματικών μορφών τουρισμού.

Στο περιθώριο του Συνεδρίου ο κ. Τζιάλλας συζήτησε με τον υπουργό Αθλητισμού και Τουρισμού της Πολωνίας, Witold Bańka για τις δυνατότητες συνεργασίας στον τουριστικό τομέα, καθώς η Πολωνία αποτελεί μία από τις αγορές στις οποίες το υπουργείο, σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, έχει επιχειρήσει δυναμικό άνοιγμα την τελευταία διετία και ήδη καταγράφεται σημαντική αύξηση των τουριστικών ροών προς την Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής