Προβλήματα σε Αττική και Λευκάδα από την κακοκαιρία

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία και η Πυροσβεστική για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τόσο στην Αττική όσο και στη Λευκάδα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν πολλές περιοχές της χώρας.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με την Τροχαία κλειστή είναι από τις 19:40 το βράδυ η οδός Πειραιώς από το ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Ομόνοια και από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω συσσώρευσης υδάτων. Διακοπή της κυκλοφορίας είναι σε ισχύ και στα δύο ρεύματα στην υπόγεια γέφυρα Λιάσκου στην περιοχή της Ελευσίνας.

Όσον αφορά την Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί μέχρι στιγμής περισσότερες από εξήντα κλήσεις για αντλήσεις υδάτων με τον κύριο όγκο τους, σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Προβλήματα ωστόσο αντιμετωπίζουν και οι κάτοικοι στη Βασιλική Λευκάδας, όπου η Πυροσβεστική δέχθηκε εννέα κλήσεις για αντλήσεις υδάτων. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να επιχειρήσουν ωστόσο τα νερά συσσωρεύονται εκ νέου στα ίδια σημεία και παραμένουν στο σημείο έως ότου υποχωρήσει η στάθμη του νερού.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής