Πρόγνωση ΕΜΥ: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 18/11

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Τα φαινόμενα μέχρι τη νύχτα θα εξασθενήσουν στο Βόρειο Ιόνιο και όλα τα ηπειρωτικά, πλην της νότιας Πελοποννήσου, της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και κατά διαστήματα ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά διαστήματα ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Στη Δυτική Μακεδονία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές κυρίως στα νησιά του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Εξασθένηση των φαινομένων στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο, τοπικά 7 μποφόρ που από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ και από τα βόρεια. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής