Πρόγνωση ΕΜΥ: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι το Σάββατο 27/5

Βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις στην Κεντρική – την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, την Πελοπόννησο, τη Στερεά και πιθανόν πρόσκαιρα και την Αττική, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Ν
εφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ν
εφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στη Δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ, στα βόρεια βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής