Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές την Πέμπτη 30/3

Τοπικές βροχές στα κεντρικά και τα νότια και από το βράδυ στα βορειοανατολικά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από τη νύχτα στο Αιγαίο, 6 με 7 μποφόρ.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αρχικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Αρχικά αίθριος ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν το βράδυ να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα νότια. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα νότια και βελτίωση αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα στις Κυκλάδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Στα βόρεια λίγες παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Στα νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια, βορειοανατολικοί 4 με 6 και από τη νύχτα τοπικά 7 μποφόρ. Στα νότια θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής