Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές την Δευτέρα 27/3

Τοπικές βροχές αρχικά στα ανατολικά και κυρίως από το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια.

PACIFIC-SUN

Τοπικές βροχές αρχικά στα ανατολικά και κυρίως από το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και μέχρι τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στη Δυτική Μακεδονία, νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρα μεμονωμένες καταιγίδες που γρήγορα θα περιοριστούν στην Κεντρική Μακεδονία. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα δυτικά, μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως από το απόγευμα στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια ορεινά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 στρεφόμενοι το βράδυ σε ανατολικούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, τοπικά το πρωί στα ανατολικά έως 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στην Κρήτη θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι σε βόρειους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, όπου ενδέχεται πρόσκαιρα να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 το πρωί, τοπικά έως 7 μποφόρ, ενώ στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, πρόσκαιρα το πρωί νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής