Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Πέμπτη 27/7

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα βορειοανατολικά πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση αναμένεται το βράδυ. Πτώση της θερμοκρασίας.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Αττική, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5, στα δυτικά και νοτιά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα αναπτυχθούν στη Θεσσαλονίκη, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΩΣ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Κω, με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στη Δυτική Μακεδονία θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα σημειωθούν με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα αναπτυχθούν στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Στα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής