Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Παρασκευή 26/5

Στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια και βαθμιαία και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες στα Δυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα νοτιά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους πιθανόν να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία και στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κυρίως τις πρωινές ώρες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στα ορεινά και σταδιακά μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους στη Θεσσαλία, την Βόρεια Εύβοια και τις Σποράδες θα είναι ισχυρές. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια από δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από τα βόρεια σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της Κρήτης και από τις βραδινές ώρες στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και από το βράδυ στις νοτιότερες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά την διάρκεια της νύχτας στα βόρεια θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής