Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τη Δευτέρα 25/9

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία πιθανώς στα υπόλοιπα δυτικά, την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις από το μεσημέρι τοπικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και από τη νύχτα στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα στη Δυτική Μακεδονία και προς το βράδυ στην Κεντρική Μακεδονία κυρίως στις δυτικές περιοχές θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και από το μεσημέρι στη Δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο και πιθανώς πρόσκαιρα από το μεσημέρι στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί στα βόρεια, νότιοι νοτιοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στη Θεσσαλία, την Κεντρική Στερεά και τη Βόρεια Εύβοια θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στη Θεσσαλία, σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα προς το βράδυ στη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα είναι τοπικά αυξημένες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες κυρίως στα βόρεια θα αναπτυχθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου είναι πιθανόν τη νύχτα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής