Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τρίτη 20/3

Στα Δυτικά και πρόσκαιρα στη Θράκη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου βροχές και καταιγίδες. Δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι στα πελάγη 6 μποφόρ που το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε νότιους και βαθμιαία θα ενισχυθούν.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και το απόγευμα πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Στη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στα υπόλοιπα τμήματα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα δυτικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Αραιές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και από το απόγευμα 4 ή 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 και στη Βόρεια Κρήτη έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής