Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη 23/5

Αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια.

PACIFIC-SUN

Οι άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις απογευματινές ώρες. Τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στη Θράκη γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις, οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες όπου από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Αρχικά γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια όπου από τις απογευματινές-βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Γενικά αίθριος ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Γενικά αίθριος ο καιρός ο καιρός στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής