Πρόγνωση ΕΜΥ: Σε άνοδο η θερμοκρασία την Κυριακή 23/4

PACIFIC-SUN

Στην Ανατολική χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένους όμβρους στα βόρεια. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι στα νότια τοπικά, μέχρι 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Τοπικός παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, που πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι τοπικές βροχές ή σποραδικοί όμβροι με ύφεση των φαινόμενων από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία στα ανατολικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία τοπικά θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος ο καιρός και στα νότια, λίγες νεφώσεις παροδικά στο Ιόνιο αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο νότιο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Στερεάς και της Θεσσαλίας με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Ανατολική Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα παροδικών ασθενών βροχών νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία στα ανατολικά θα εξασθενήσουν, ενώ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τις πρωινές ώρες για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα νότια θα εξασθενήσουν και στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής