Πρόγνωση ΕΜΥ: Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού το Σάββατο 22/4

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται για αύριο Σάββατο 22 Απριλίου στη νότια χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

PACIFIC-SUN

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν η Πελοπόννησος, η Κρήτη, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν η Ανατολική Στερεά. Βαθμιαία αναμένεται βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

ΑΤΤΙΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και το μεσημέρι-απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, πρόσκαιρα το πρωί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένοι όμβροι. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί 4 με 5 κι στην Κεντρική Μακεδονία, βορειοανατολικοί 4 με 5 και στην Κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα δυτικά η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στην Πελοπόννησο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στην Πελοπόννησο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές και βελτίωση το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν έντονες στην Στερεά. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειε διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 στα νότια, πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής