Πρόγνωση ΕΜΥ: Που θα βρέξει την Καθαρά Δευτέρα

Σταδιακή βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων μέχρι 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα γίνουν βόρειοι. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα.

PACIFIC-SUN

Σταδιακή βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων μέχρι 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα γίνουν βόρειοι. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα.

Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και από το βράδυ λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Από το βράδυ λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα γίνουν βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Από το βράδυ λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια όπου υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Από το βράδυ λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Από το βράδυ λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής