Πρόγνωση ΕΜΥ: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες το Σάββατο 24/3

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα και το απόγευμα στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και πιθανόν της Δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τις 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τις 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής