Πρόγνωση ΕΜΥ: Γενικά αίθριος ο καιρός την Πέμπτη 23/11

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και κατά τόπους περιορισμένη η ορατότητα κυρίως στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα νότια πελάγη δυτικοί. Βορειοδυτικοί 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι 3 με 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο τοπικά η ελάχιστη θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 στα ανατολικά και τα νότια πρόσκαιρα από δυτικές διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 στα ανατολικά και τα νότια πρόσκαιρα από δυτικές διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στην Κρήτη μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής