Πραγματοποιήθηκε η απονομή πτυχίων σε στελέχη Λιμενικού Σώματος του 5ου Σχολείου Δίωξης Ναρκωτικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, η τελετή απονομής πτυχίων σε αποφοιτούντα στελέχη Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του 5ου Σχολείου Δίωξης Ναρκωτικών Λ.Σ. (Σ.ΔΙ.Ν.Λ.Σ.).

PACIFIC-SUN

Ο κ. Σαντορινιός, συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που με επιτυχία ολοκλήρωσαν τη μετεκπαίδευσή τους στις σύγχρονες μεθόδους δίωξης της εμπορίας ναρκωτικών.

«Ελπίζω, είπε απευθυνόμενος στους διπλωματούχους, να συνεισφέρετε επάξια και εσείς με τη σειρά σας στις μεγάλες επιτυχίες που έχει καταγράψει το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, ιδίως τα τελευταία χρόνια, ενάντια στα κυκλώματα διακίνησης των ναρκωτικών και κατά του λαθρεμπορίου. Η αναγνώριση, της επιχειρησιακής ικανότητας των στελεχών του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. είναι πανθομολογούμενη. Πρόσφατα, άλλωστε, ο Πρωθυπουργός της χώρας, από αυτό εδώ το βήμα εξήρε τις προσπάθειες του Λιμενικού Σώματος στην έρευνα, τη διάσωση και την ασφάλεια, γεγονός που αποτέλεσε την ύψιστη τιμή για το Σώμα».

Κλείνοντας, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ευχαρίστησε για το έργο τους τον Αρχηγό Λ.Σ- ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιναύαρχο Ράπτη Σταμάτιο και το επιχειρησιακό δυναμικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και τον Εφέτη Ειδικό Ανακριτή Νικόπουλο Ευτύχιο και την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά Τζίβα Ειρήνη για τα σεμινάρια που παρείχαν σε αυτό το πρόγραμμα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής