Ογδόντα τέσσερις αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Από τις 06:00 το πρωί χθες έως τις 06:00 σήμερα εκδηλώθηκαν ογδόντα τέσσερις αγροτοδασικές πυρκαγιές και οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

PACIFIC-SUN

Σε εξέλιξη βρίσκονται έξι πυρκαγιές, μία σε δασική έκταση, στην περιοχή Ζερό στο Ξηρόκαμπο του Δ. Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία, μία σε περιαστική δασική έκταση, στην περιοχή Βασιλική Καλαμπάκας, μία σε δασική έκταση, στην περιοχή Μάκιστος του Δ. Ζαχάρως, στην Ηλεία, μία σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Αγραπιδοχώρι του Δ. Ήλιδας, στην Ηλεία, μία σε δασική έκταση, στην περιοχή Βαθύλακος Δράμας και μία σε δασική έκταση, στην περιοχή Λουτρά Σιδηροκάστρου, στις Σέρρες.

Οριοθετημένες, χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην περιοχή Πετανοί, στο Ληξούρι Κεφαλονιάς., η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στις 22/09/2017 και Ω/22:40 στην περιοχή Λιβάδι Θεσσαλονίκης, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην περιοχή Κακοτάρι, του Δ. Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Κούτσι Νεμέας, στην Κόρινθο.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην περιοχή Σιδηρόνερο Δράμας, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Μόλα Καλύβα Χαλκιδικής, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην περιοχή Κοιλιωμένο Ζακύνθου και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην περιοχή Λιμνιά Καβάλας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής