Λάρισα: Νεκροί και οι δύο επιβαίνοντες του αεροσκάφους

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του υπερελαφρού αεροσκάφους τύπου TL 20 της Αερολέσχης Λάρισας. Νεκροί ανασύρθηκαν από την άτρακτο οι δύο επιβαίνοντες, λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα σε αγροτική περιοχή μεταξύ Δέντρων και Πλατανουλίων.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με πληροφορίες τα συντρίμμια του αεροσκάφους εντόπισε ιδιώτης σε ακτίνα περίπου 20 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Λάρισας, στην περιοχή του Αρχαιολογικού χώρου Άργισσα, πλησίον του χωριού Δέντρων και στο σημείο έσπευσαν όλες οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και εθελοντές που συμμετείχαν για πέντε και πλέον ώρες στις έρευνες εντοπισμού.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος είχε χαθεί από τα ραντάρ στις 20:00 το απόγευμα της Τετάρτης και οι επιβαίνοντες σε κλήσεις που πραγματοποιούνταν στα κινητά τους δεν απαντούσαν.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες οι οποίες από την πρώτη στιγμή επικεντρώθηκαν στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά Δέντρα και Πλατανούλια Λάρισας, όπου ήταν και το τελευταίο στίγμα του αεροσκάφους. Ωστόσο η περιορισμένη ορατότητα λόγω της νύχτας δυσκόλευε τις έρευνες.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής