Κανονικά τα μαθήματα εκμάθησης της μητρικής τους γλώσσας σε μαθητές από το Πακιστάν

Κανονικά θα διεξαχθούν σήμερα, τα μαθήματα εκμάθησης της μητρικής τους γλώσσας σε μαθητές από το Πακιστάν, που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Δήμος Αθηναίων. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες μέλη υποστηρικτών του προγράμματος.

PACIFIC-SUN

Τα μαθήματα θα γίνονται στις σχολικές εγκαταστάσεις του 144ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, που παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, στην Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας τις Κυριακές θα πραγματοποιούνται σε αυτό το σχολικό συγκρότημα, μαθήματα και δράσεις για τα παιδιά και τους γονείς τους, στη μητρική τους γλώσσα, ενώ οι μητέρες θα διδάσκονται ελληνικά.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου ομάδα πολιτών που συγκεντρώθηκε έξω από το 144ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών είχε εμποδίσει την είσοδο παιδιών και γονέων της Πακιστανικής κοινότητας με αποτέλεσμα  να ματαιωθεί η έναρξη των μαθημάτων, ενώ λίγες ημέρες μετά το σχολικό συγκρότημα γέμισε με φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής