Υπουργείο Εργασίας: Συνεχίζεται η αναταραχή και οι αντιδράσεις στην ΕΛΠΑ

«Η αναταραχή και οι αντιδράσεις για το παραβατικό καθεστώς που επικρατεί στην Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων συνεχίζονται», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, «εκπρόσωποι των εργαζομένων έχουν καταλάβει το λογιστήριο της ΕΛΠΑ διαμαρτυρόμενοι για την αθέτηση όλων των συμφωνιών για τα χρωστούμενα, που ανέρχονται στο ύψος των 10.000.000 ευρώ».

Το υπουργείο Εργασίας τονίζει ότι «έχει εντοπιστεί το εύρος της παραβατικότητας της ΕΛΠΑ που, εκτός από τα δυσθεώρητα χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, όχι μόνο δεν προχωρά σε οποιαδήποτε διαδικασία τακτοποίησης αλλά μετέρχεται μια σειρά πρακτικών οι οποίες δημιουργούν ενδείξεις διεύρυνσης της παραβατικότητας και της δολιότητας».

«Για τους δύο λόγους αυτούς», το υπουργείο Εργασίας, «με ειδική έκθεση παραπέμπει το θέμα στην Οικονομική Αστυνομία, στον Οικονομικό Εισαγγελέα και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω».

«Το υπουργείο Εργασίας εξάντλησε όλα τα όρια υπομονής για να εξευρεθεί μία λύση συναίνεσης, την οποία η διοίκηση κάθε φορά ναρκοθετούσε, από τώρα και στο εξής θα ομιλεί μόνο με τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής