Τηλεοπτικές άδειες: Πλήρωσαν οι τρεις, ο Καλογρίτσας εκτός

Οι υπερθεματιστές κ. Αλαφούζος, κ. Μαρινάκης και κ. Κυριακού, κατέθεσαν την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ ο Καλογρίτσας ζήτησε παράταση 48ωρών και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης δεν του την έδωσε.

PACIFIC-SUN

Την Παρασκευή, ο κ. Αλαφούζος κατέβαλε στη ΦΑΕ Πειραιά το ποσό των 14.533.333,34 ευρώ, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των 43,6 εκατ. ευρώ τα οποία προσέφερε για να αποκτήσει την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε, στο διαγωνισμό.

Λίγες ώρες αργότερα κατέβαλε τα χρήματα και ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος κατέθεσε στη ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά 24.633.333,34 ευρώ,  που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των 73,9 εκατ. ευρώ, για την τέταρτη άδεια του διαγωνισμού.

Σήμερα το πρωί κατέβαλε και ο δεύτερος υπερθεματιστής, κ. Κυριακού, που κατέλαβε 25.300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κ. Καλογρίτσας ζήτησε παράταση 48ωρών, προκειμένου να καταβάλει την πρώτη δόση, για λόγους που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτής εντός της σήμερον. Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης όμως, δεν έκανε δεκτό το αίτημά του, δίνοντας την εξής απάντηση: «Σύμφωνα με τον όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί».

Στην περίπτωση που ο κ. Καλογρίτσας δεν καταβάλει μέχρι την λήξη της προθεσμίας την πρώτη δόση, τότε ο επόμενος υπερθεματιστής είναι ο κ. Σαββίδης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής