Συνάντηση Παπαγεωργίου με τους προσκόπους

Με εκπροσώπους των οργανώσεων Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Χ.Ε.Ν. και Χ.Α.Ν. συναντήθηκε χθες ο γενικός γραμματέας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Παυσανίας Παπαγεωργίου.

PACIFIC-SUN

Η συνάντηση αυτή αποτελεί την πρώτη από τις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ του Γενικού Γραμματέα και εκπροσώπων οργανώσεων νεολαίας, κομματικών νεολαιών και εκπροσώπων οργανώσεων νέων από το χώρο της Κοινωνίας των Πολιτών στα πλαίσια της έναρξης της διαδικασίας εθνικού διαλόγου και δράσεων για θέματα νεολαίας.

Η σημερινή συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ακόλουθη κοινή ανακοίνωση των δύο πλευρών σχετικά με θέματα που συζητήθηκαν:

«Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και οι εκπρόσωποι των οργανώσεων Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Χ.Ε.Ν. και Χ.Α.Ν. συμφωνήσαμε στην ανάγκη σχεδιασμού ενός θεσμικού πλαισίου που αφορά τον εθελοντισμό και τις οργανώσεις νεολαίας, τη δημιουργία μητρώου οργανώσεων, τον ορισμό προτεραιοτήτων για τη χάραξη εθνικής στρατηγικής, την αντιμετώπιση ζητημάτων εκπροσώπησης της νεολαίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και το συντονισμό των επιμέρους ενεργειών για το προσφυγικό. Αποφασίστηκε η ανάγκη για τον καθορισμό περιοδικότητας στις μεταξύ μας συναντήσεις και ορίστηκε η πρώτη συνάντηση για το 2017.»

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής