Νέος γύρος συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας

PACIFIC-SUN

Κατά δεκάδες φτάνουν στα προπύλαια μέλη οργανώσεων της αριστεράς, σωματεία και συλλογικότητες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο για τη διαδήλωση που έχει προγραμματιστεί στις 17:00 το απόγευμα, ενώ στις 21:00 το βράδυ συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο σημείο που έπεσε νεκρός ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Φρούριο το κέντρο της Αθήνας

Χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια, ενώ και ελικόπτερο της Αστυνομίας θα επιχειρεί από αέρος, για να ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων για τα σημεία που θα βρίσκονται οι συγκεντρωμένοι.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας με εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, αλλά και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης σε αρκετούς δρόμους.

Κλειστοί σταθμοί μετρό

Κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων και θα ανοίξουν κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.

Οι συγκεντρώσεις στη υπόλοιπη Ελλάδα

Συγκεντρώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου θα πραγματοποιηθούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στην Πάτρα έχει προγραμματιστεί για τις 12:00, στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί στις 18:00 στην Καμάρα, όπως και στον Βόλο, την Κομοτηνή, το Αγρίνιο και τα Τρίκαλα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής