«Λουκέτο» σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες είναι σε πρώτο πλάνο σήμερα, λόγω της 24ωρης πανεργατικής απεργίας που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ.

PACIFIC-SUN

Το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί από τις 10:30 το πρωί στην Ομόνοια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ από τις 11:00 ξεκίνησε η πορεία με κατεύθυνση προς τη Βουλή. Αυτή την ώρα τα μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκονται μπροστά στη Βουλή. Το παρόν στην πορεία έδωσε και ο γ.γ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησαν στις 11:00 το πρωί συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή περίπου 300 άτομα.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Χωρίς αστικές συγκοινωνίες για πολλές ώρες μένει η Αθήνα την Πέμπτη. Συγκεκριμένα:

Λεωφορεία – τρόλεϊ: χειρόφρενο τράβηξαν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00, ενώ ακινητοποιούνται και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 20:00. Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία, αλλά θα κυκλοφορήσουν κάποια λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας.

Μετρό – ΗΣΑΠ – Τραμ: Τα μέσα σταθερής τροχιάς θα κινηθούν μόνο στο διάστημα από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Πλοία: Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής