ΙΣΑ: Απάδει της ιατρικής ιδιότητας ο λαϊκισμός

«Είναι λυπηρό, συνάδελφοι, να προβαίνουν σε εντελώς αβάσιμες δημόσιες ανακοινώσεις κατά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ή και οποιουδήποτε άλλου συνδικαλιστικού ή μη φορέα, με προφανώς άλλο σκοπό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

PACIFIC-SUN

Αποκρούουμε ως εντελώς αναληθή τη σημερινή ανακοίνωση του «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Υ)».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ιδιαίτερα τα τελευταία έτη έχει συμπαρασταθεί αμέριστα σε όλους του ιατρούς του ΠΕΔΥ, χωρίς διακρίσεις. Όλοι οι γιατροί είναι μέλη μας. Τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο συλλογικά, όσο και καθένα εκ των μελών του έχουν έμπρακτα αποδείξει με συγκεκριμένες παραστάσεις, παρεμβάσεις και έγγραφα την αμέριστη συμπαράστασή τους για τη διεκδίκηση δίκαιων αιτημάτων ιατρών μελών μας, από όπου και αν αυτά προέρχονται.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει με κάθε νόμιμο μέσο, να προασπίζεται το κύρος του ιατρού και του ιατρικού επαγγέλματος, αλλά και των δικαιωμάτων των ιατρών μελών του χωρίς διακρίσεις.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής