ΓΣΕΕ: Ο αγώνας να μη μπει λουκέτο στην Αμυντική Βιομηχανία συνεχίζεται

«Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, οι οποίοι πραγματοποιούν την προσεχή Πέμπτη Απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση στις 12.30 στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνεχίζοντας τη μάχη τους για να μην κλείσει η μοναδική αμυντική βιομηχανία της χώρας», αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

PACIFIC-SUN

«Παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις για την υλοποίηση σχεδίου ανάπτυξης και προοπτικής στα ΕΑΣ, η κυβέρνηση μαζί με τη διοίκηση της εταιρείας ξεκίνησαν το ξεπούλημα των εργοστασίων της, με στόχο όπως όλα δείχνουν το οριστικό κλείσιμο της επιχείρησης», προσθέτει στην ανακοίνωση.

«Η Συνομοσπονδία μαζί με τις εμπλεκόμενες με την αμυντική βιομηχανία Ομοσπονδίες Μέλη της, τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και τα Σωματεία των Εργαζομένων στα Αμυντικά Συστήματα, θα αντισταθούμε στις κυβερνητικές αποφάσεις και πρακτικές που οδηγούν εταιρεία και εργαζόμενους στην εξαθλίωση»,τονίζει η ΓΣΕΕ.

«Απαιτούμε εδώ και τώρα λύσεις που θα διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της μοναδικής αμυντικής βιομηχανίας της χώρας, τις θέσεις εργασίας και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής