Σύμφωνο συνεργασίας του υπουργείου Παιδείας με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

O υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου υπέγραψε σήμερα επικαιροποιημένο Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του «Χαμόγελο του Παιδιού» και του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Φωτογραφία: Υπουργείο Παιδείας
kiziplast
pacificsun

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκπροσώπησε ο πρόεδρός του Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος μαζί με συνεργάτες του.

Με το Σύμφωνο συνεργασίας εκφράστηκε η επιθυμία να διευρυνθεί η συνεργασία των δύο μερών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα το Σύμφωνο αφορά σε δράσεις με αντικείμενο θεματικούς άξονες όπως: «Κακοποίηση-Βία-Τεχνολογία-Εξαφάνιση-Υγεία και Ενημέρωση», με την συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης γονέων/κηδεμόνων καθώς και την εκπαίδευση παιδιών προσφύγων.

Ο υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου μετά την υπογραφή του Συμφώνου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνεργασία του υπουργείου με το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκτιμώντας ότι το μέχρι τώρα έργο του Συλλόγου αποτέλεσε αφορμή για αυτήν την συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος έκανε μία μικρή αναδρομή του έργου που συντελεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here