ΙΣΑ: Απάδει της ιατρικής ιδιότητας ο λαϊκισμός

«Είναι λυπηρό, συνάδελφοι, να προβαίνουν σε εντελώς αβάσιμες δημόσιες ανακοινώσεις κατά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ή και οποιουδήποτε άλλου συνδικαλιστικού ή μη φορέα, με προφανώς άλλο σκοπό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

kiziplast
pacificsun

Αποκρούουμε ως εντελώς αναληθή τη σημερινή ανακοίνωση του «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Υ)».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ιδιαίτερα τα τελευταία έτη έχει συμπαρασταθεί αμέριστα σε όλους του ιατρούς του ΠΕΔΥ, χωρίς διακρίσεις. Όλοι οι γιατροί είναι μέλη μας. Τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο συλλογικά, όσο και καθένα εκ των μελών του έχουν έμπρακτα αποδείξει με συγκεκριμένες παραστάσεις, παρεμβάσεις και έγγραφα την αμέριστη συμπαράστασή τους για τη διεκδίκηση δίκαιων αιτημάτων ιατρών μελών μας, από όπου και αν αυτά προέρχονται.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει με κάθε νόμιμο μέσο, να προασπίζεται το κύρος του ιατρού και του ιατρικού επαγγέλματος, αλλά και των δικαιωμάτων των ιατρών μελών του χωρίς διακρίσεις.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here