Βραδιά αστρονομικής παρατήρησης στο Περιστέρι από το National Geographic

Το National Geographic, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, σας προσκαλεί στην «Εβδομάδα Παρατήρησης του Πλανήτη Άρη», με τηλεσκόπια σε 7 σημεία της Αθήνας, από τη Δευτέρα 21 έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

kiziplast
pacificsun

Το National Geographic, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, σας προσκαλεί στην «Εβδομάδα Παρατήρησης του Πλανήτη Άρη», με τηλεσκόπια σε 7 σημεία της Αθήνας, από τη Δευτέρα 21 έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Η πρόσβαση είναι ανοικτή για το κοινό από τις 18:00 έως τις 22:00.

Η Εβδομάδα Παρατήρησης, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, από το Ζάππειο Μέγαρο στο κέντρο της Αθήνας, όπου τηλεσκόπια και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, θα μυήσουν το κοινό στην παρατήρηση των πλανητών και στα χαρακτηριστικά του πλανήτη Άρη, καθώς και άλλων αντικειμένων του νυχτερινού αττικού ουρανού.

Την Τρίτη τα τηλεσκόπια θα μεταφερθούν στην πλατεία Δημαρχείου – σταθμός Μετρό «Περιστέρι», την Τετάρτη στον Άλιμο στον Λόφο Πανί, την Πέμπτη στην πλατεία Αγ. Νικολάου στο Χαλάνδρι, την Παρασκευή, στο Μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά, το Σάββατο στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα και την Πέμπτη στο Πάρκο Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

 

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here