Έκτακτο δελτίο καιρού από το Σάββατο

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο από αύριο Σάββατο, από τα Δυτικά προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Φωτογραφία: Giulia Marotta / pixabay
kiziplast

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

  • Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά, Η Δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η ανατολική Πελοπόννησος και η Ανατολική Στερεά.

  • Κυριακή και Δευτέρα

Την Κυριακή και την Δευτέρα, το Ιόνιο και κυρίως οι νοτιότερες περιοχές, η Πελοπόννησος, η Στερεά, οι Κυκλάδες, το Ανατολικό Αιγαίο, πιθανόν η Θεσσαλία και τη Δευτέρα και τα δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα τη Δευτέρα σταδιακά στο Ιόνιο και τις περισσότερες Ηπειροτικές περιοχές θα εξασθενήσουν.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επισημαίνεται ότι με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία από την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, αναμένονται θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην Ανατολική και Νότια νησιωτική χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here