Τζιτζικώστας: Θα διεκδικήσω την επανεκλογή μου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

«Θα ζητήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου για μια δεύτερη θητεία για να ολοκληρώσουμε το έργο μας και να βγάλουμε τον τόπο μας μια ώρα αρχύτερα από την κρίση», επισημαίνει μεταξύ άλλων σε σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρεται στη συνέντευξή του στο χρόνο των εθνικών εκλογών, στις επιπτώσεις από την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στα σενάρια για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα «δεξιά» της ΝΔ, στην υποψηφιότητά του για την επανεκλογή του στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και στο σκοπιανό ζήτημα.

Σε ερώτηση για τα σενάρια που θέλουν την ύπαρξη διαύλου επικοινωνίας Μαξίμου – Κώστα Καραμανλή, ο κ. Τζιτζικώστας απαντά: «Είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και εκείνοι που τα διακινούν έχουν την ψευδαίσθηση ότι τους εξυπηρετούν, όμως ματαιοπονούν. Ο Κώστας Καραμανλής είναι εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα και δεν μπορεί κανείς να τον εμπλέκει σε μικροπολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής