Τιμητική διάκριση Γ. Καμίνη από τον ΣΕΓΑΣ

Για τη συνεργασία και τη συμβολή του στην καθιέρωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου ως κορυφαίου διεθνούς αθλητικού γεγονότος τιμήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από την ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ. 

PACIFIC-SUN

Ο κ. Καμίνης αφού ευχαρίστησε τον ΣΕΓΑΣ για τη μεγάλη τιμή δήλωσε ότι ο δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε διοργάνωση που ενισχύει το κύρος και την ακτινοβολία της Αθήνας.

O Aυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, όπως και ο Ημιμαραθώνιος αναβαθμίζονται κάθε χρόνο  και προσελκύουν δεκάδες χιλιάδες δρομείς από όλον τον κόσμο, βάζοντας την πόλη στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία και καλούς αγώνες, δηλώνοντας ότι: «Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης ενώ είναι και μία ευκαιρία να προβάλλουμε τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Για να μη ξεχνάμε ποτέ: ότι όπως και στον Μαραθώνιο – έτσι και σε κάθε κοινή προσπάθεια- ακόμη κι αν κάποιος κόβει το νήμα πρώτος, πάντοτε στη διαδρομή τρέχουμε όλοι μαζί».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής