Σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών για το Πάρκο Τρίτση

Με θετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο υπουργείο Εσωτερικών, υπό τον Πάνο Σκουρλέτη, για τη συνεργασία μεταξύ του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Τρίτση και του Δήμου Ιλίου.

PACIFIC-SUN

Η σύσκεψη επικεντρώθηκε στις δραστηριότητες της Δημοτικής Αρχής που πραγματοποιούνται εντός των ορίων του Πάρκου και συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Λιόσης, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης, Γιάννης Πολύζος, το μέλος του ΔΣ Νίκος Μπελαβίλας, καθώς και συνεργάτες τους.

Πραγματοποιήθηκε μια διεξοδική, όσο και εποικοδομητική συζήτηση για την λειτουργία του Πάρκου, τα σχέδια της διοίκησης του Φορέα του για την περαιτέρω ανάπτυξή του και τις μεγάλες δυνατότητες δημιουργικής συμβίωσης με τον Δήμο Ιλίου, ως προς το πλήθος και το είδος των δραστηριοτήτων του, οι οποίες φιλοξενούνται στο Πάρκο.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου, αλλά και άλλες, όπου συνομολογήθηκε η πρόθεση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Φορέα Διαχείρισης και της δημοτικής Αρχής, η οποία θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχισή τους με όρους που θα συμφωνηθούν από τα δύο μέρη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής