Συνάντηση του δημάρχου Καισαριανής με τον πρέσβη της Παλαιστίνης

Με τον πρέσβη της Παλαιστίνης, Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι, συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεώργιος Κατημερτζής,στο Δημαρχείο Καισαριανής.

PACIFIC-SUN

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το λαό της Παλαιστίνης και τον αγώνα που διεξάγει ενάντια στην ισραηλινή κατοχή. Μια κατοχή η οποία συνεχίζεται για δεκαετίες, καταπατώντας θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο δήμαρχος Καισαριανής εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη και υποστήριξη στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, για να σταματήσει ο εποικισμός από το Ισραήλ, για ένα παλαιστινιακό κράτος κυρίαρχο, ανεξάρτητο, στα όρια του ’67, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ, με κυρίαρχο το λαό στη χώρα του.

Από την πλευρά του ο πρέσβης Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι δήλωσε ότι η αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στον αγώνα των Παλαιστινίων αποτελεί στήριγμα στο δίκαιο αγώνα τους  και τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν.

Τέλος, και οι δυο πλευρές εξέφρασαν τη θέληση να δυναμώσουν τις σχέσεις τους και να αναπτύξουν πρωτοβουλίες αλληλεγγύης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής