Συνάντηση εργασίας προέδρου Π.Ε.Δ.Α. και Δημάρχου Γλυφάδας

Τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου επισκέφθηκε και είχε πολύωρη συζήτηση μαζί του, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής  Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας/Ρέντη.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Παπανικολάου, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. για τα εξελισσόμενα έργα στην πόλη του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού και τις προοπτικές που διανοίγονται  για την ευρύτερη περιοχή με την συγκεκριμένη επένδυση.

Ο κ. Ιωακειμίδης, συζήτησε με τον κ. Παπανικολάου για τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της Αττικής σε μια σειρά θεμάτων, όπως τα απορρίμματα, τη λειτουργία της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας απέναντι στην τοπική αυτοδιοίκηση και για την ανάγκη κατηγοριοποίησης των Δήμων  για την οποία, η Π.Ε.Δ.Α, εισήγαγε στον δημόσιο διάλογο τεκμηριωμένη πρόταση με την μελέτη των καθηγητών, Ν. Χλέπα και Γ. Ψυχάρη.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Παπανικολάου ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α για την επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης, τονίζοντας  ότι «η συζήτηση με τον Γιώργο Ιωακειμίδη και την πολύτιμη εμπειρία που διαθέτει είναι κάτι περισσότερο από χρήσιμη και παραγωγική…»

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής