Πλήθος κόσμου στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αιγάλεω

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αιγάλεω το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα.

PACIFIC-SUN

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου περισσότερα από 300 παιδιά παρακολούθησαν την εξαιρετική παράσταση «Αλεπού Αισώπου» στο ιστορικό Θέατρο Ακροπόλ, ενώ στο κατάμεστο από κόσμο, Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού Αιγάλεω μας έφερε σε επαφή με τις πολυάριθμες αποκριάτικες παραδόσεις, και φυσικά με τα αγαπημένα σε όλους σκωπτικά τραγούδια.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, η πλατεία «Ελ. Βενιζέλου» γέμισε με τους μικρούς μας φίλους, που διασκέδασαν με ανιματέρ και ξυλοπόδαρους και διαγωνίστηκαν για την πιο ευφάνταστη μεταμφίεση.

Το εορταστικό κλίμα συνεχίστηκε την Καθαρά Δευτέρα, όπου εκατοντάδες συνδημότες μας γιόρτασαν τα «Κούλουμα» στο Άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο), μαζί με την Φιλαρμονική του Δήμου μας, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Άνω Λιούμη, την ζωντανή μουσική και τους χορούς του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω. Παράλληλα, μοιράστηκαν παραδοσιακά εδέσματα και χαρταετοί.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής