Πατούλης: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση τιμά και στηρίζει όλα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων

Με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Δ. Ρώτα, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης

PACIFIC-SUN

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα μισθολογικής φύσεως των στρατιωτικών αλλά και βασικά αιτήματα της Ομοσπονδίας με στόχο τη δικαιότερη αντιμετώπιση των στρατιωτικών, όπως είναι το αίτημα τους για δωρεάν μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης εξέφρασε τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις Ένοπλες Δυνάμεις και επισήμανε τη σημασία ενίσχυσης της συνεργασίας τους, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε:

«Τιμούμε και στηρίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. Κατά τη σημερινή μας συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ενημερώθηκα για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν καθώς και για το δίκαιο αίτημα τους να μετακινούνται δωρεάν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφορά, όπως ισχύει για όλα τα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας. Η προσφορά των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων στις τοπικές κοινωνίες είναι σημαντική και ουσιαστική. Οι Δήμοι θα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια τους, με στόχο το κοινό καλό.

Με την ευκαιρία της συνάντησης μας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ομοσπονδία για την ενεργό συμπαράσταση και στήριξη της στην πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών να συγκεντρώσει χρήματα για τη μικρή Νεφέλη που δίνει μάχη για τη ζωή της. Με συνοδοιπόρους τις τοπικές κοινωνίες, Αυτοδιοίκηση και Επιστημονικός κόσμος θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των πολιτών».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής