Παρεμβάσεις για τη συντήρηση και επισκευή οδών του Δήμου Ελευσίνας

Την επισκευή και συντήρηση οδών του Δήμου Ελευσίνας αποφάσισαν, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 337.950,64 ευρώ.

PACIFIC-SUN

Σκοπός του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η ασφάλεια των πολιτών. Περιλαμβάνει παρεμβάσεις στην ασφαλτόστρωση οδών του Δήμου Ελευσίνας οι οποίες παρουσιάζουν φθορές.

Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν εργασίες συντήρησης (απόξεση του παλιού ασφαλτικού, ασφαλτική προεπάλειψη, ισοπεδωτική στρώση και τελική ασφαλτική στρώση) στις παρακάτω οδούς: στην Εθνικής Αντιστάσεως από Δήμητρος έως Ελ. Βενιζέλου και από Αρκαδίου έως Πλάτωνος, στη Θειρών από την είσοδο του νεκροταφείου / Αρκαδίου έως Ελ. Βενιζέλου και στην Αγάθου από Παπανικολάου έως Ελ. Βενιζέλου.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Ελευσίνας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής